top of page

Als je beslist hebt dat je met mij in zee wilt gaan, kan dat op twee verschillende manieren: met het Finding Food Freedom-traject 2.0 of op de klassieke manier.

MAAK JE KEUZE

Heb je vragen over één van deze opties?
Boek dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek,
dit kan zowel online als fysiek in de praktijk.

FINDING FOOD FREEDOM 2.0

Als je instapt in het Finding Food Freedom-traject, gaan we 17 weken lang samen aan de slag. Aan de hand van mijn werkboek leer je Intuïtief Eten en werk je toe naar voedselvrijheid.
Door de intense begeleiding word je verplicht om even helemaal voor jezelf te kiezen en de resultaten zijn indrukwekkend. Heb je er al verschillende dieetpogingen op zitten en ben je al die regels meer dan moe? Dan is dit traject echt iets voor jou!

Pouring Honey

WERKWIJZE KLASSIEKE AANPAK

Intake-gesprek

Tijdens onze eerste afspraak wil ik jou eerst en vooral beter leren kennen. We gaan dieper in op je hulpvraag en overlopen eventuele resultaten van de arts. Ik probeer een goed beeld te krijgen van hoe je relatie met eten en je lichaam er op dit moment uitziet. Ook bekijken we andere belangrijke levensstijl-factoren zoals slaap, stress en lichaamsbeweging. Ik help jou om enkele concrete doelen te formuleren en de topics te kiezen waar je tijdens de begeleiding dieper op in wilt gaan.

(duur: 60 minuten)

Opvolggesprekken

Wanneer we elkaar voor de tweede keer zien, gaan we dieper in op de verschillende topics waarrond jij graag wilt werken. We onderzoeken samen hoe jouw relatie met eten tot stand is gekomen en ik informeer je over de manier waarop voeding voor jou het verschil kan maken. Je kiest één of meer concrete werkpunten waarmee je voorlopig als eerste aan de slag gaat.

Experimenteren met een nieuwe levensstijl is een proces van vallen en opstaan waarbij je af en toe nog hulp kan gebruiken. Tijdens latere consultaties gaan we dieper in op je vragen of barrières waar je tegenaan loopt, zoeken we naar oplossingen en houden we je voortgang bij. Je kan ervoor kiezen om dit op regelmatige basis te doen, of wanneer je er nood aan hebt.

(duur: 30 - 60 minuten)

Werkwijze & Tarieven: Welkom

TARIEVEN

In de praktijk of online?

Het liefste zit ik met jou in dezelfde ruimte. Zo kunnen we elkaar echt leren kennen, kan ik beter inschatten hoe je je voelt en kan ik iets oppikken uit je lichaamstaal.

Is het voor jou niet mogelijk om je naar hier te verplaatsen maar wil je toch graag een afspraak? Dan is een online consultatie zeker ook een mogelijkheid.

Prijzen:

 1. Intake-gesprek:                                             € 70

 2. Opvolggesprek (30 minuten):                      € 35

 3. Opvolggesprek (60 minuten):                      € 70

Wens je een huisbezoek? Contacteer me dan vrijblijvend voor meer informatie!

Meer informatie over de mogelijke betaalmethoden vind je hier.

(alle prijzen zijn inclusief BTW)

Groene planten
Werkwijze & Tarieven: Biografie
opknoping Kruiden

WORKSHOPS & VOORDRACHTEN

Vertegenwoordig je een bedrijf, vereniging of school en ben je op zoek naar een diëtiste die een interactieve workshop of een interessante voordracht kan verzorgen? Dan ben je aan het juiste adres!

Als diëtiste studeerde ik af binnen het keuzetraject Gezondheidsvoorlichting en -Opvoeding, een logische keuze gezien mijn achtergrond in de Communicatiewetenschappen en mijn aangeboren gebrek aan podiumvrees. We bekijken samen over welk onderwerp de workshop of voordracht zou gaan en dan pas ik de inhoud en het format dan aan aan jouw verwachtingen. Hieronder vind je enkele suggesties voor thema’s, maar aarzel niet om zelf iets voor te stellen.

 • Een evenwichtige lunchbox die snel klaar is

 • Tips voor gezonde tussendoortjes

 • Inspiratie voor volwaardige vegetarische/veganistische voeding

 • Wegwijs in de winkel: hoe interpreteer ik een etiket?

 • Mythbusters: voedingsmythes doorprikt

 • Mealprepping: een tijdsinvestering waar je de hele week profijt van hebt

 • Omgaan met allergieën/intoleranties (bv. lactose-intolerantie, coeliakie, …)

 • Omschakelen naar een meer duurzame voeding

 • De nieuwe Voedingsdriehoek: hoe zit dat?

 • Alcoholvrije aperitieven

De prijs wordt gebaseerd op de duur van de presentatie, de nodige voorbereidingen, eventuele materialen/voeding die dienen aangekocht te worden en de verplaatsingskost. Contacteer me vrijblijvend voor meer informatie, ik luister naar jouw idee of doe met plezier zelf enkele voorstellen.

Fruit en bladeren

TERUGBETALINGEN

Ik ben als diëtiste erkend door het RIZIV, waardoor je bij een aantal consultaties recht hebt op een gedeeltelijke terugbetaling door jouw mutualiteit. Dit bedrag verschilt voor elke mutualiteit en verandert ook geregeld, je kan het online opzoeken of bij hen navragen.

Elke mutualiteit biedt op haar website een document aan voor de aanvraag van deze terugbetaling. Druk dit document af en neem het mee wanneer je bij me langskomt, dan vul ik het voor je in.

Klik op de naam van jouw mutualiteit om naar de bijhorende webpagina te surfen.

Christelijke Mutualiteit

Helan

Liberale Mutualiteit

Solidaris

Vlaams & Neutraal Ziekenfonds

Werkwijze & Tarieven: Over
bottom of page